Wat is de CharityApp?

Vzw Juntos! ontwikkelde dé gratis app voor het goed doel. Integreer de app in je website, blog en/of Facebookpagina. Zo stimuleer je bezoekers geld te doneren, je project te steunen via crowdfunding of zich kandidaat te stellen als vrijwilliger.

Crowdfunding

Wil je een project financieren via donaties, laat je bezoekers dan mee investeren via crowdfunding. Bepaal het bedrag dat je wenst in te zamelen en zet een deadline. Crowdfunding DEMO

Giften

Ontvang eenmalige en maandelijkse betalingen via de online betaaloplossing van CharityApp. De gelden worden onmiddellijk gestort op je persoonlijke bankrekening. Doe een Gift DEMO

Vrijwilligers

Ben je op zoek naar enthousiaste vrijwilligers? Met de CharityApp vind je snel de geschikte kandidaat die je organisatie of project een warm hart toedraagt. Word vrijwilliger DEMO

Gratis app

Het gebruik van de CharityApp is volledig gratis voor goede doelen. Er is GEEN opstartkost, GEEN maandelijkse kost, GEEN kost per betaling, GEEN verborgen kosten.

Enkel voor goede doelen

De CharityApp is er voor wie zich onbaatzuchtig inzet voor een goed doel. Zowel erkende als niet erkende verenigingen, maar ook individuen en publieke initiatieven kunnen de CharityApp gebruiken.

Online oplossing

De CharityApp is een online applicatie. De app kan gemakkelijk geïntegreerd worden in een onbeperkt aantal websites, blogs en rechtstreeks in je Facebookpagina.

Betaalmogelijkheden

Ontvang online betalingen via Kredietkaart (Visa en Mastercard), Bancontact en Ideal. Bepaal zelf welke betaalmogelijkheden je wenst te activeren.

Delen op Facebook

Nadat een bezoeker zich kandidaat stelt als vrijwilliger of een gift doet, kan hij dit delen op Facebook. Zo bereikt je goed doel snel meer mensen.

vzw Juntos!

De CharityApp is een initiatief van vzw Juntos! Het is onze opzet om verenigingen en personen met een goed doel online te ondersteunen via het ontwikkelen van online applicaties.

Waarom kiezen voor de CharityApp

De CharityApp is een gratis online tool voor goede doelen om meer fondsen en vrijwilligers te werven. Via de app kan de bezoeker van je site online een betaling uitvoeren of kan je voor een project fondsen werven via crowdfunding. Op zoek naar vrijwilligers? Gebruik de app dan als online sollicitatieformulier.

Veel gestelde vragen

Wie kan de CharityApp integreren?

De CharityApp is er voor iedereen die zich onbaatzuchtig inzet voor een goed doel. Zowel erkende als niet erkende verenigingen, maar ook individuen en publieke initiatieven kunnen de CharityApp na goedkeuring van vzw Juntos! gratis gebruiken.

Welke zijn de kosten?

Je kan de CharityApp gratis gebruiken. Je betaalt geen opstart noch maandelijkse vaste kost. De administratiekosten voor online betalen worden aangerekend aan de schenker. Dit betekent dat alle giften integraal op je rekening worden gestort. De kosten voor de schenker bedragen 1,4 % van het geschonken bedrag + een vaste kost van 0,75 euro.

Hoe kan ik de CharityApp integreren in mijn website?

De App wordt standaard als 'Box' geïntegreerd in je website. Het is ook mogelijk om een link naar een van de App-oplossingen (giften, crowdfunding en vrijwiliggers werven) op te nemen in de topnavigatie of content van je site. Dit kan onder de vorm van een link en/of button. Of leg een link naar een van de App-oplossingen vanuit e-mailings, nieuwsbrief, je e-mail handtekening,...